Foto's & History Alle 4 hondjes hebben een fantastisch leuk gezinnetje gevonden.

9. jan, 2017

Elke dag nieuwe dingen

Elke dag opnieuw leren de kleintjes iets nieuw bij. De wereld word echt groter elke keer ze weer wakker worden en er weer op uit kunnen trekken. De huiskamer heeft al geen geheimen meer.

31. dec, 2016

Nieuwjaar

De speelgoedjes vliegen al door de lucht! Ze hebben nu echt wel ontdekt dat je niet alleen met broertje of zusje kunt spelen. Als ze moe worden, al na een kwartiertje of zo, kruipen de kleintjes al op de schoot om daar in slaap te vallen. Nu al... dat belooft.

26. dec, 2016

Op ontdekking

Pas een maand oud. Ondertussen staan onze viervoetertjes al wat meer stabiel op de grond. Het schuifje van de werpkist kan open zodat ze naar buiten kunnen. Ver van de nest gaan ze nog niet. Maar spelen doen ze echt wel al als grote rakkers. Mamma Babelutte heeft het moeilijk, ze kan ondertussen geen melk meer geven en de pups zoeken nog altijd de tepel op. Hopelijk voor haar krimpen haar tepels snel en heeft ze er geen ongemakken meer van.

24. dec, 2016

Geen melk meer

Ze zijn er klaar voor. Onze baby's zijn ondertussen al goed groot. Ze kunnen met moeite allemaal tussen de poten van Babske liggen om te eten. Overschakelen dus op gemalen vlees aangelengd met water en kleine hoeveelheden groentjes toegevoegd.

11. dec, 2016

Twee weken oud nu...

Jawel, het is zover. De oogjes beginnen zich te openen en waarschijnlijk zullen ze ook al stilletjes aan beginnen horen. Daar zijn nog wel geen tekenen van. Wat ze wel al kunnen is rondkruipen op de pootjes. Geen commando-style meer!
Babelutje doet het prima. Ze is nu al een wat meer ontspannen en bekomen van de grote verrassing. Zalig die piepgeluidjes die uit de werpkist komen. Genieten...
Morgen gaan we ze ontwormen. Dat hoort er nu eenmaal bij.

29. nov, 2016

Routine zet zich in.

Rustig aan vindt alles zijn plaatsje. Babske is voor de eerste keer mamma, fantastisch hoe ze het al helemaal onder controle heeft. Grote zus Amber moet nog wel haar afstand bewaren, dat is moeilijk, maar ze snapt het wel.

26. nov, 2016

Het is zover.

Grote dag vandaag, er zijn 4 pupjes geboren met een natuurlijke bevalling thuis. Zien dat we de eerste nacht doorkomen.

17. nov, 2016

Radiografie.

Zie je de drie pupjes?

28. okt, 2016

Echografie.

We zagen de hartjes van 2 puppies kloppen.

27. sep, 2016

Geslaagde Dekking.

Teef/bitch/Hundinen: Did It My Way's Babelutte.
Reu/stud/Rüden: Amazon Mogwais Newton.